Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
11.10.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Bangsbo Dyrehave fejrer Skovens Dag på fredag

Tag hele familien med i skoven. Fredag 15. oktober kl. 10.00-16.00 danner Bangsbo Dyrehave ramme om Skovens Dag med et væld af aktiviteter for familier, børn og barnlige sjæle.

 

Fang en fisk i voldgraven, tag med på hestevognstur i Dyrehaven, lav sjove børneaktiviteter med Junior Rangere, smag på naturen ved bålet, få en guidet tur i Bangsbo Botanisk Have og meget mere.

I tæt samarbejde med Tilgængelighedsudvalget og Handicaprådet afvikler Frederikshavn Kommune Skovens Dag med oplevelser for alle - også børn og voksne med funktionsnedsættelse.

- Vi glæder os til at byde velkommen i skoven med en lang række sjove aktiviteter i det fri. Naturen er for os alle – og i år har vi særligt fokus på, at alle kan være med og få en god oplevelse – også børn og voksne med funktionsnedsættelse. Der er gang i aktiviteterne helt frem til klokken 16.00 og man møder bare op, fortæller Bo Storm, Naturvejleder i Frederikshavn Kommune.

Alle aktiviteter foregår ved eller i nærheden af Skovlegepladsen i Bangsbo Dyrehave. Arrangementet begynder klokken 10.00 og herefter åbner Helle Madsen, formand for Tilgængelighedsudvalget, Skovens Dag og byder på kagemand til de fremmødte.

Der er mulighed for at køre direkte op til naturlegepladsen via porten fra Dronning Margrethes Vej til dem med gyldigt parkeringskort.

Dyrehaven får mere plads

På Skovens Dag fejres samtidig, at dyrene i Bangsbo Dyrehave får endnu mere plads. Der bliver mulighed for at gå på opdagelse i den nye del af Dyrehaven fra klokken 14.00, hvor Karsten Thomsen, formand for Teknisk Udvalg, indvier udvidelsen af Bangsbo Dyrehave.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close