Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
29.05.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Bank fortsætter som hovedsponsor i golfklub

Afdelingsdirektør Torben Schioldan og formand Kim Stubbergaard Reese ved en af de nye teestedsmarkeringer.
Det er et mangeårigt samarbejde, som nu igen er blevet forlænget, idet Nordjyske Bank og Frederikshavn Golfklub har aftalt, at banken fortsætter som hovedsponsor i endnu et år.

 

- Nordjyske Bank har været med som sponsor, siden golfklubben startede i 1992, og det betyder meget for os, at de har sagt ja til at fortsætte, udtaler formand Kim Stubbergaard Reese, Frederikshavn Golfklub.

Begge parter tænker løbende over, hvordan samarbejdet kan udvikles, og som en ny del af aftalen i år er der blandt andet lavet teestedsmarkeringer med bankens logo, som spillerne allerede nu vil møde ude ved hullerne.

- Vi er meget glade for at forlænge vores hovedsponsoraftale med Frederikshavn Golfklub. Det er vigtigt for os at støtte op om det lokale klub- og foreningsliv og at være der, hvor vores kunder er, siger afdelingsdirektør Torben Schioldan fra Nordjyske Bank og fortsætter:

- At vi har været med fra starten er selvfølgelig ekstra sjovt. Og vi kan se, at det er en klub i konstant udvikling, så det virker helt naturligt for os at være en del af.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close