Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
19.11.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Barnets Blå Hus får økonomisk skulderklap

Lions Club Frederikshavn har for fjerde år i træk taget initiativ til idéen om at sælge juledekorationer og samtidig støtte et godt formål.

 

Mange bakkede op om idéen i 2017, 2018 og i 2019. Sidste år var vi corona-ramte. Igen i år laver vi et antal dekorationer, som sælges efter først til mølle-princippet, oplyser Søren Mortensen fra aktivitetsudvalget i Lions Club Frederikshavn.

I 2017 var det borgmester Birgit S. Hansen, som valgte dekoration og formål. Overskuddet blev på 30.000 kroner og gik til sorggrupper for børn og unge i Frederikshavn Kommune, Barnets Blå Hus og TUBA. De modtog hver 10.000 kroner.

Christina Ørskov valgte i 2018, at overskuddet fra salget ubeskåret skulle gå til Hospice Vendsyssel i Frederikshavn. Hospice Frederikshavn modtog en check på 40.000 kroner.

- Jeg er meget glad for og beæret over Lions valgte mig til at lægge navn til juledekorationen 2018, og jeg valgte med det samme, at overskuddet skulle gå til Hospice Vendsyssel, sagde Christina Ørskov.

I 2019 valgte Sten Uggerhøj, at pengene skulle doneres til Natteravnene og Junior Rangers Frederikshavn til hjælp for deres arbejde for unge mennesker i lokalområdet. Der blev doneret 45.000 kroner.

- Vi håber på samme opbakning til initiativet i år, når vi henvender os til det lokale erhvervsliv, siger Søren Mortensen.

I år har Lions Club Frederikshavn valgt direktør Per Malmberg, Arena Nord, som protektor.

Per Malmberg har valgt årets juledekoration og hvilket formål, der skal støttes.

- Jeg har valgt at støtte Barnets Blå Hus i Frederikshavn, som er et behandlings- og støttetilbud for børn, unge og deres familier, der har særlige udfordringer på grund af alkohol- eller stofmisbrug i familien. Udfordringer, der opleves meget tabubelagte og derfor er vanskeligt at erkende. Derfor er det Blå Hus et rigtig godt tilbud, da børn og familier kan komme anonymt og uden visitation fra kommunen. Tilbuddet er gratis, og man kommer der fast hver uge, siger Per Malmberg.

Du kan støtte indsamlingen her.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close