Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
19.03.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Beierholm kåret til bedste arbejdsplads for unge

Adm. direktør Søren V. Pedersen og HR-chef Anders Thorup med beviset på prisen.
Beierholm - med afdelinger i blandt andet Frederikshavn, Sæby og Skagen - er igen kåret til Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år.

 

Torsdag formiddag blev Danmarks bedste arbejdspladser® kåret ved en stor digital event. Revisions- og rådgivningsvirksomheden Beierholm løb med to priser - både som Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år og som fjerde bedste danske arbejdsplads med over 500 medarbejdere. Det har krævet en særlig indsats at holde medarbejdernes trivsel oppe under den nu 12 måneder lange coronaepidemi, lyder det fra vinderen.

Det er kun tredje gang, at prisen for unge under 25 år uddeles, og Beierholm var også modtager af prisen ved sidste uddeling i november 2019, hvor det internationalt anerkendte Great Place to Work® Institute i Danmark kårede Danmarks bedste arbejdspladser. Den ordinære uddeling i november 2020 blev nemlig udskudt på grund af coronaepidemien og blev i stedet afholdt torsdag ved en stor digital event:

- Vi har samarbejdet med Great Place to Work® siden 2008 og ser dette samarbejde som et væsentligt bidrag til vores løbende arbejde med at sikre en høj medarbejdertrivsel. Det mangeårige fokus på trivsel er kommet os særligt til gode de sidste 12 måneder, hvor vi som alle andre har arbejdet fra hjemmet i lange perioder, siger adm. direktør Søren V. Pedersen fra Beierholm og fortsætter:

- Jeg er derfor særligt stolt over, at vi nu for anden gang i træk bliver udnævnt til Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år. Vi optager normalt 50-60 trainees om året, men i indeværende år kommer vi til at rekruttere 90-100 unge trainees, og det har krævet et enormt arbejde og fokus fra både dem og den øvrige organisation at opretholde trivsel, motivation og et højt niveau for oplæring under krisen. Jeg vil derfor gerne benytte lejligheden til at takke alle medarbejdere for en forbilledlig indsats.

Beierholm er kendt for sit særlige traineeforløb, der består af en toårig modulopbygget uddannelse kombineret med lokal ”mesterlære”, hvor den unge tilknyttes en erfaren ”buddy”. Antallet af trainees, der optages i Beierholm pr. år, er løbende blevet øget og skal efter planen også udbygges i de kommende år. Og netop buddy-ordningen er blevet styrket under coronakrisen for at modvirke nogle af de coronarelaterede restriktioner:

- Vi iværksatte ret tidligt under coronaepidemien nogle særlige tiltag med fokus på at bevare en tæt kontakt til de unge under oplæring. Derudover har mange af vores 32 lokale kontorer prioriteret, at de unge kunne møde ind på kontoret i de perioder, hvor det var hensigtsmæssigt og sundhedsmæssigt forsvarligt. Det har virket rigtig godt, fortsætter Søren V. Pedersen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close