Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
04.07.2020 | Af: Michael Frederiksen

Besætningsmedlemmer fik taletidskort i gave

Besætningen på "NG Explorer" blev fredag eftermiddag positivt overrasket, da forsyningsbåden fra Shipping Hesselby rutinemæssigt sejlede ud til krydstogskibet ved indsejlingen til Frederikshavn Havn.

 

Tidligere på ugen skrev Carsten Thomasen fra Frederikshavn følgende på Facebook: "NG Explorer har nu med mand og mus ligget for anker ud for Frederikshavn siden først i marts måned - små fire måneder. Er det ikke på tide, at byen gør lidt for dem - de er vel ved at få kuller?"

Carsten Thomasen gik selv forrest. Han er medlem af Frederikshavn Rotary Klub, som sammen med Frederikshavn Havn sørgede for en gave til de 18 besætningsmedlemmer.

På grund af COVID-19 må besætningsmedlemmerne ikke inviteres i land, men ved forespørgsel blev det oplyst, at den bedste hilsen, Frederikshavn kunne sende dem, ville være et taletidskort, så de kunne tale med deres pårørende.

Det blev fikset. De kan derfor nu tale næsten ubegrænset i to måneder. Der var stor begejstring ombord over gaven fra Frederikshavn Havn og Frederikshavn Rotary Klub.

Ifølge Carsten Thomasen har besætningsmedlemmerne det godt. De er vant til at være længe hjemmefra – det ligger i jobbet, da de sejler mest i de arktiske og antarktiske farvande.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close