Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
22.05.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Besøg MARTEC på torsdag hjemme fra din egen stue

MARTEC har den seneste årrække arbejdet intensivt med at kombinere tilstedeværelseskrævende undervisning med undervisning på distancen.


 

Det er ikke så ligetil at opnå den helt rigtige kombination, men i de seneste måneder har både undervisere og studerende fået rig lejlighed til at opsamle erfaringer og teste forskellige metoder.

MARTEC gennemfører dette sammen med to maritime uddannelsesinstitutioner Aarhus Maskinmesterskole og Fredericia Maskinmesterskole, som ligeledes har til hensigt at løfte og skærpe digitaliseringen for både studerende og undervisere.

MARTEC har dermed for alvor taget hul på den digitale dagsorden, om end noget hurtigere en planlagt på grund af COVID19-nedlukningen.

Torsdag 28. maj kl. 16 begynder så et nyt kapitel på MARTECs digitale rejse, hvor vejledere og uddannelsesledere vil tage imod unge, som har lyst til at høre mere om de mange karrieremuligheder en videregående maritim og polyteknisk uddannelse åbner døren til.

- Tre til fire gange om året ser vi frem til at åbne dørene for potentielle studerende på alle afdelinger, når vi holder Åbent Hus. Det kan vi selvfølgelig ikke i denne tid. Men de unge har jo stadig behov for at høre om uddannelserne, og derfor inviterer vi nu inden for digitalt, fortæller direktør på MARTEC, Pia Ankerstjerne, og fortsætter:

- Det bliver en kombination af et infomøde og nogle små informative videoer med en præsentation af faciliteter og hverdagen på studiet. Vi glæder os til at se hvordan dette nye koncept vil blive modtaget.

Videoerne kan ses i deres fulde længde på www.martec.dk. Her er det også muligt at tilmelde sig MARTECs online infomøde.

Fakta
MARTEC er et maritimt og polyteknisk uddannelsescenter som udbyder alle de maritime uddannelser i Danmark. Uddannelserne spænder fra grunduddannelser til videregående polytekniske og nautiske uddannelser.

Institutionen udbyder den grundlæggende maritime uddannelse som skibsassistent, maritim student (HF-søfart), skibsmaskinist, sætte-, kyst- eller fiskerskipper og skibsfører samt professionsuddannelserne som skibsfører og maskinmester.

MARTEC administrerer Skoleskibet DANMARK og driver tillige en omfattende kursusvirksomhed med fokus på certifikatgivende kurser inden for det maritime, offshore og vindenergiområdet.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close