Gå til hoved-indhold
23. marts 2023 - kl. 00.03

BibLAB - skal fremme børn og unges kreativitet

  • 1 af 2
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 2 af 2
Af: Kanal Frederikshavn

BibLAB er bibliotekets nye tiltag i Frederikshavn, der har til formål at fremme børn og unges kreativitet gennem leg og eksperimenter. 

I anledning af påsken står den 27. marts på "ægsperimenter" sammen med BibLAB på Frederikshavn Bibliotek.

- Vi skal lave en række spændende eksperimenter med æg og for eksempel undersøge, om man kan få et æg ned i en flaske, uden at det går i stykker. Sammen skal vi komme på sjov ideer og løsninger, oplyser biblioteket.

Det er gratis at deltage i BibLAB, men husk at hente en gratis billet for at være sikker på, at der er plads. Det gør du på bibl.frederikshavn.dk.

Hvis du kan lide teknologi eller bare det digitale, så skulle du også tjekke bibliotekets LAN-party ud lørdag 25. marts.

Her skal der games til, deltagner segner. Fortnite, Counter-Strik, Diablo eller en omgang Sims? Lige meget hvilket spil, der har din interesse, er der garanteret råhygge.

Biblioteket disker op med konkurrencer og serverer pizza i lange baner, mens du selv skal medbringe blandt andet din computer.

Det koster 50 kroner at være med og du skal huske at tilmelde dig inden 23. marts. Arrangementet er for dig, der går i 5. klasse eller derover.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...