Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
07.02.2020 | Af: Michael Frederiksen

Biljagt i nat på cykelsti, fortorv og blind vej

Der foregik i nat en hektisk biljagt i Frederikshavn. Heldigvis kom ingen mennesker til skader.

 

En 24-årig mand fra Frederikshavn er sigtet og anholdt for flere brud på loven, herunder spiritus- og narkokørsel, efter en kort, men hektisk biljagt fra kl. 03.13 til 03.15.

Ved sygehuset på Barfredsvej vendte en patruljebil for at standse en bilist, der kørte usikkert. Det fik bilisten til at accelerere kraftigt. Han kørte ned ad Vestergade og til venstre ad Arenfeldtsgade, som er en blind vej. Det lykkedes den 24-årige at finde plads mellem et par træer.

Han drejede til højre ad Barfredsvej. I krydset ved Hjørringvej var der rødt, men det stoppede ikke den 24-årige. Han drejede til venstre ad Hjørringvej, hvor han altså kørte mod vest. Han drejede til højre ad Constantiavej, hvor han blev stoppet ved Frydenstrandskolen.

Patruljen henvendte sig til den 24-årige mand. Han blev skønnet påvirket af spiritus og stoffer, da han lugtede kraftigt af spiritus og havde store pupiller. Han efterkom dog ikke patruljens anvisninger om at stige ud af bilen eller anvisninger om at slukke køretøjets motor, hvorfor han måtte "udtages af køretøjet under anvendelse af den nødvendige magt", som politiet udtrykker det.

Manden, der er en gammel kending af politiet, blev løsladt igen fredag morgen. Han kan dog se frem til klækkelig bøde, da han ud over sprit- og narkokørsel overtrådte adskillige færdselsregler. Han kørte blandt andet over for rødt, i den forkerte side af vejen, på fortov samt cykelsti. Desuden gjorde han altså ikke, som politiet bad ham om, da han langt om længe blev stoppet.

Ifølge politiet blev der ikke observeret øvrige trafikanter på den kørte rute, da politiet jagtede den 24-årige mand.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close