Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
21.05.2021 | Af: Michael Frederiksen

Birklykke-jubilæum: 200 kampe på FfI's førstehold

Jeppe Birklykke er noteret for 75 mål i 199 kampe. Foto: Anette Gasberg
Aftenens lokalopgør på Empire Stadium mellem FfI og Hjørring IF er Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen. Og der står tre særdeles vigtige point på højkant i Jyllandsserien 1.

 

Midtvejs i turneringen skiller blot ét point de tre øverste hold. AaB er tophold med 16 point foran Hjørring IF og FfI, begge med 15 point. Kun ét hold rykker op i Danmarksserien, og der er altså beskedne seks runder tilbage.

I det første opgør mellem Hjørring IF og FfI førte frederikshavnerne med 2-0, men tabte 2-3. Som stillingen er nu, var det kostbare point, som FfI mistede i Hjørring, og derfor skal der helst tre point på kontoen i aften.

Jeppe Birklykke spiller sin førsteholdskamp nr. 200 i den rød- og sortstribede FfI-trøje. Han er den spiller i den nuværende trup, som har flest kampe på cv'et i FfI. Midtbanespilleren kender også vejen til netmaskerne. 75 mål i 199 kampe aftvinger respekt.

Aftenens jubilar får flotte roser med på vejen på FfI's hjemmeside: "Vi er stolte over dette jubilæum. Vi er tillige glade for Jeppe Birklykkes altid hårde arbejde, hvad enten vi træner eller spiller kamp. Han er en fantastisk holdkammerat, som er seriøs, når det gælder, men som også betyder alverden for truppen socialt, hvor han på klassisk Birklykke-manér ikke er bleg for at fyre noget typisk "nordjysk lir" af sig. Med andre ord en fantastisk ambassadør for klubbens værdier."

Der er kampstart kl. 19.00 på Empire Stadium, hvor Christoffer K. Oredsen er dommer - med Michael Karstenskov og Steffen Møller Barchow på linjerne.

FfI lukker 50 tilskuere ind til kampen. Inklusiv spillere, officials og dommertrio må der være 100 mennesker til udendørs breddeidræt.

Kanal Frederikshavn liveopdaterer fra kampen her.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Anette Gasberg

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close