Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
20.06.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Blackhawks forlænger med Søren Frederiksen

Søren Frederiksen (nr. to fra venstre) fortsætter med sit team, der består af assistenttrænerne Nick Jensen og Tina Jensen samt holdleder Tina Torp.
En ændret jobsituation gør, at Frederikshavn Blackhawks kan forlænge aftalen med sin dameligatræner, Søren Frederiksen, med to år.


 

Søren Frederiksen begyndte 1. marts som børne- og ungekonsulent i Floorball Danmark, men har opsagt sin stilling pr. 30. juni, da han ikke føler, det er muligt at få tingene til at hænge sammen med bopæl i Frederikshavn og arbejde i Brøndby.

- Vi er meget glade for, at denne mulighed opstod. Det giver ro på, at Søren kan fortsætte sit gode arbejde med det yderst talentfulde unge hold, fortæller ligaansvarlig hos Blackhawks, Bjørn Kortegaard Fuglsang.

Der er et stort potentiale i holdet, som med en gennemsnitsalder på godt 16 år i den grad har fremtiden foran sig.

- Vi tror at Søren Frederiksen er den rette til at udvikle holdet, og vi vil ikke været overraskede, såfremt vi allerede i den kommende sæson for alvor gør os gældende i den danske Select floorball dameliga. Det er vel heller ikke usandsynligt, at der ude omkring er talentfulde unge spillere, der gerne vil trænes af én af de dygtigste trænere i Danmark, vurderer Bjørn Kortegaard Fuglsang.

Søren Frederiksen er glad for at få chancen for at fortsætte arbejdet med holdet.

- Der var lige noget, der skulle falde på plads jobmæssigt, inden jeg kunne sige ja, siger Søren Frederiksen, der fik prædikatet "Årets dametræner" for sit dygtige arbejde med holdet i den forgangne sæson.

Blackhawks-pigerne er allerede så småt i gang med sommertræningen.

- Mine forventninger til holdet er, at de kan stå en DM-finale i løbet af et par år. Det er ambitiøst, men en god mulighed, som vi vil arbejde seriøst med. Jeg er også glad for, at teamet fra sidste sæson er på plads. Assistenttrænerne Tina Jensen og Nick Jensen har sammen med holdleder Tina Torp alle sagt ja til at være med, oplyser Søren Frederiksen.

Spændende bliver det at følge holdet, hvor et par håndfulde af spillerne er udtaget til den danske U19-hold, som i dagene 31. august til 4. september deltager ved VM i Polen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close