Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
28.03.2021 | Af: Michael Frederiksen

Blackhawks lancerer ny international turnering

Flere klubber i Tjekkiet, Sverige, Tyskland og Holland har allerede tilkendegivet, at de meget gerne vil komme til Frederikshavn.
Fra 2022 arrangerer Frederikshavn Blackhawks en international ungdomsturnering i stil med Rødspætte Cup (FfI Håndbold) og Cup No.1 (FfI Fodbold). Det oplyser floorballklubben søndag aften.

 

Det er planen, at Nordic Open skal afvikles hvert år i Kr. Himmelfarts-dagene, som falder seks uger efter påske. I modsætning til Landsstævnet, som Blackhawks har afviklet i flere år, skal Nordic Open også trække udenlandske hold til Frederikshavn.

- Med alle vores ture ud i verden, og ikke mindst de flotte resultater vi har leveret, har vi gennem de seneste mange år fået etableret gode venskaber med klubber uden for Danmark. Flere klubber i Tjekkiet, Sverige, Tyskland og Holland har allerede tilkendegivet, at de meget gerne vil komme og deltage i en international turnering i Frederikshavn. Flere har direkte efterspurgt det, oplyser Frederikshavn Blackhawks.

Det var ikke planen, at Blackhawks skulle offentliggøre nyheden om Nordic Open nu, men da Floorball Danmark har besluttet - uden at informere Blackhawks - at tildele Herning værtsskabet for Landstævnet både i 2022 og 2023, har Blackhawks valgt at fremrykke nyheden om Nordic Open.

Det er tydeligt, at Blackhawks er skuffet over, at Floorball Danmark har undladt at informere klubben om, at Landsstævnet ikke længere skal afvikles i Frederikshavn.

- Vi kan vælge at afvikle eller udvikle, og Blackhawks er ikke kendt for at afvikle, så vi har valgt at udvikle. Da vi nu ikke har nogle forpligtelser til andre end os selv, har vi mulighed for at løfte et stævne til endnu større højder, uden at det bliver dyrere at deltage. Tværtimod, lyder meldingen fra Blackhawks.

Den første udgave af Nordic Open finder sted i dagene 26.-29. maj 2022 - med Jonas Risom som turneringsansvarlig.

Inden da skal Blackhawks være vært for Landsstævnet 2021, der afvikles 18.-20 juni i år, hvis COVID-19 tillader det.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close