Gå til hoved-indhold
07. april 2024 - kl. 00.04

Blackhawks tabte 2-3 til AaB i første DM-semifinale - brændte to straffeslag

  • 1 af 1
    Blackhawks reducerede til 1-2 i anden periode.
Af: Michael Frederiksen

Frederikshavn Blackhawks' herrer tabte 2-3 til AaB Floorball i lørdagens DM-semfinale mellem de to lokalrivaler. Der spilles bedst af fem kampe. Allerede i dag spilles den anden kamp, og det er igen på AaB's hjemmebane, som dog i denne weekend er flyttet til Grindsted Hallen.

AaB Floorball og Frederikshavn Blackhawks er ikke bare et lokalopgør. Inden denne sæson skiftede hele 10 spillere fra Frederikshavn til AaB. En af dem var Emil Kajgaard, som dermed mødte sin bror, Kasper Kajgaard, der stadig er at finde i Blackhøjs-trøjen.

- Vi kender hinandens styrker, og vi kender hinandens svagheder. Vi kommer rigtig godt ud og kommer foran i kampen. Det er også lidt det, der beskriver kampens forløb. Vi bliver meget passive i sidste periode, hvor Blackhawks lægger et fornuftigt pres på os. Men hårdt arbejde, det er det, der får den hjem, sagde Emil Kajgaard efter kampen til TV2 Nord.

Han forlod Frederikshavn Blackhawks sidste år på grund af studier i Aalborg, og det er også det, som har presset de andre ni spillere til at skifte klub.

Det var en meget tæt kamp i Grindsted Hallen, hvor Blackhawks givetvis ærgrer sig over to misbrugte straffeslag. Frederik Grønbech - også med en fodtid i Blackhawks - i AaB-målet reddede begge forsøg.

Kasper Kajgaard synes da heller ikke, at det er sjovt at blive slået af sin bror.

- Jamen, det er aldrig fedt. Især i en kamp, hvor jeg føler, at vi måske er det bedre hold i to perioder, siger Kasper Kajgaard til TV2 Nord.

Søndagens kamp begynder kl. 13.30 - ligeledes i Grindsted.

Frederikshavn Blackhawks' damer afsluttede i går mellemspillet med en sejr på 8-4 ude over Copenhagen. Dermed er frederikshavnerne ubesejrede i grund- og mellemspillet. 

I næste weekend begynder semifinaleserien, hvor der spilles bedst af tre kampe. Blackhawks er favorit til genvinde DM-guldet.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...