Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
03.12.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Bo Spellerbergs tophold gæster Idrætshallen

Steffan Stollig – nøglespiller på stregen og i midterforsvaret hos Elitesport Vendsyssel.
Elitesport Vendsyssel kommer på en krævende opgave lørdag, når modstanderen i Frederikshavn er HØJ Elite.

 

Nordsjællænderne - med liga-legenden Bo Spellerberg i spidsen - kæmper med HC Midtjylland om førstepladsen i 1. division, der giver direkte oprykning til ligaen, og er klar favorit i matchen.

I den kamp – som i så mange andre – må Elitesport Vendsyssel stole på, at Steffan Stollig påtager sig rollen som en ledende kraft i både forsvar og angreb.

Den 29-årige sønderjyde er helt afklaret med, at han har en hovedrolle hos Elitesport Vendsyssel.

- Med erfaring fra Tønder, Haugesund i Norge og FfI er det naturligt, at jeg skal støtte og hjælpe medspillere uden samme ballast. Og det ligger til min personlighed at tage ansvar på banen og udenfor, siger Steffan Stollig.

Man behøver ikke at være håndboldekspert for at se, at Steffan Stollig er en type, der giver sig fuldstændigt i hvert eneste moment i en kamp.

- Som håndboldspiller er jeg egentlig for lille. Så jeg har måttet udvikle andre kompetencer for at klare mig. Det er fight, evne til at forudse spillet i både forsvar og angreb og målbevidsthed i alle aktioner, siger Steffan Stollig.

Tidligere har han været kendt for at brokke sig meget over dommerne.

- Jeg er blevet bedre til at styre brokkeriet. Men jeg snakker stadig meget med dommerne for at hjælpe dem med at se, hvad der egentlig sker på banen, siger den 29-årige lærerstuderende med et glimt i øjet.

Men hvad skal Elitesport Vendsyssel stille op overfor favoritterne fra HØJ i Idrætshallen?

- Det er nogle store drenge, vi skal møde. Vi skal spille hurtigt og flytte rundt på modstanderne. Og så skal vi stå sammen, som vi faktisk gjorde i den seneste kamp mod Ajax, som vi godt nok tabte, men kunne have vundet, hvis vi havde udnyttet vores målchancer bedre, mener Steffan Stollig.

Kampen mellem Elitesport Vendsyssel og HØJ Elite spilles lørdag kl. 15.00 i Idrætshallen i Frederikshavn.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close