Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
05.01.2022 | Af: Michael Frederiksen

Bøgsted peger på Martin Henriksen som formand

Bent Bøgsted er ligeglad med, at den tidligere DF-formand Pia Kjærsgaard bestemt ikke er positivt stemt over for Martin Henriksen. Foto: Steen Brogaard
Dansk Folkepartis beskæftigelsesordfører, Bent Bøgsted, som bor i Østervrå og er valgt i Frederikshavn-kredsen, mener, at Martin Henriksen er den rette til at blive partiets nye formand.

 

Bent Bøgsted er det første folketingsmedlem i partiet, der offentligt bakker op om det tidligere folketingsmedlem Martin Henriksen som sin foretrukne formand, skriver DR.

- Vi vil gerne have, at det danske arbejdsmarked er forbeholdt de danske lønmodtagere. Og de ledige, vi har på arbejdsmarkedet, dem skal vi først og fremmest have i arbejde, før vi henter arbejdskraft fra udlandet. Vi skal også begrænse tilgangen til asylansøgere og flygtninge, der vil ind på det danske arbejdsmarked, men som ikke har de kvalifikationer, der efterlyses. Det vil Martin Henriksen også, siger Bent Bøgsted til DR.

Bent Bøgsted er ligeglad med, at den tidligere DF-formand Pia Kjærsgaard bestemt ikke er positivt stemt over for Martin Henriksen.

- Jeg har altid haft min egen mening om, hvordan jeg synes, det skal være, og der er jeg ikke påvirket af, hvad den den ene eller anden synes, pointerer Bent Bøgsted.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Steen Brogaard

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close