Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
19.03.2021 | Af: Michael Frederiksen

Børn sviner hinanden groft til på Snapchat

"X X er en fkn svans der ikke tør en fkn skid han er klam, bøsse, en lille hund og han kommer ikke til at have det godt hvis jeg ser ham !!"

 

Det kunne man for nylig læse på en Snapchat-profil med sladder om Frederikshavn. Her kan unge anonymt skrive sladder om andre unge, som vel at mærke nævnes med navne.

"Alt er anonymt, og dit navn bliver streget over hver gang. Send en masse sladder om folk fra Frederikshavn og have det sjovt", står der blandt andet i et opslag.

"X X har haft sex med alle på skolen", "X X har voldtaget en pige" og "X X tør ikke en skid… og hun onanere til X X Instagram", lød tre af de anonyme opslag, som blev delt (inklusiv stavefejl).

Politiassistent og SSP-medarbejder Hein Nielsen, Frederikshavn Lokalpoliti, er ikke overrasket over den grove tone på Snapchat.

- Vi ved, det dukker op med jævne mellemrum. Det har vi set i flere år. Der er sider med sladder fra Frederikshavn, Sæby og Skagen, forklarer Hein Nielsen.

Han understreger, at det kan blive en sag for politiet, når unge hænger andre unge ud med navns nævnelse. Det kan være trusler eller sager om blufærdighed.

- Tidligere kunne vi ikke gøre noget, hvis man ikke var fyldt 15 år, men i dag har vi et Ungdomskriminalitetsnævn, hvor man kan få en sanktion ned til, man er 10 år. Det kan være, man bliver begrænset i sin adgang til mobiltelefon eller iPad, siger Hein Nielsen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close