Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
06.03.2021 | Af: Michael Frederiksen

Boldfølingen bedre end formen i Syvsten IF

Se flere fotos under artiklen.
John Nepper og Karsten Madsen var frontfigurer i ledelsen, da håndboldholdet Lyngså BK havde sin storhedstid i slutningen af 80'erne og begyndelsen af 90'erne, og onsdag aften var de igen på spil ved Syvstenhallen.

 

Samtidig med, at Vendsyssel Håndbold spillede sæsonens sidste hjemmekamp i DRINX Arena mod topholdet Odense Håndbold, var John Nepper og Karsten Madsen blandt de seks spillere, som troppede op til årets første træning på Syvsten IF's Old Boys-hold.

Der var en råkold onsdag aften ved Lyngså BK's gamle hjemmebane, men humøret var højt, og flere af de seks spillere havde fundet holdets officielle røde træningstøj frem fra tøjskabet.

- Stemningen var super god, og der var stor glæde over at komme på græs igen og teste form og boldføling. Lad os sige det sådan, at boldfølingen var bedre end formen, men den arbejdes der på, inden vi efter påske forhåbentlig kommer i gang med turneringen, udtaler "manager" Casper Nielsen til Kanal Frederikshavn.

Han oplyser, at træningen fortsætter alle onsdage kl. 19.00 indtil påske. Og de kunne god bruge lidt flere spillere i Syvsten IF.

- Vi var ramt af 14 afbud og skader på første træningsaften. Derudover manglede vi en spiller, som vi har signet i vinterpausen. Han er dog ikke kommet ud af de 14 karantænedage, som er påkrævet, når man skifter klub, smiler Casper Nielsen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Manager Casper Nielsen

FOTO: Manager Casper Nielsen

FOTO: Manager Casper Nielsen

FOTO: Manager Casper Nielsen

FOTO: Manager Casper Nielsen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close