Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
10.05.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Borgermøde om Ålbæk Havn: Kom med dine idéer

Tirsdag 24. maj kl. 19.00 inviterer Frederikshavn Kommune til borgermøde på Ålbæk Skole. Fremtiden for Ålbæk Havn og omkringliggende områder er på dagsordenen. Hvordan understøtter havnen bedst Ålbæk som turistby, og hvordan får vi endnu flere til at bosætte sig i Ålbæk?

 

Baggrunden for borgermødet er at spørge borgerne, hvilke idéer og input de har til fremtidens Ålbæk Havn forud for den politisk ønskede planlægning for området.

- Jeg håber, at rigtig mange vil deltage, så vi får alle input og idéer med i det videre arbejde. Det vil give os det bedste beslutningsgrundlag, når vi senere på året skal beslutte, hvordan planlægningen for havnen skal se ud i fremtiden, udtaler Peter E. Nielsen (C), formand for Plan- og Miljøudvalget.

Mange ønsker til Ålbæk Havn

Gennem årene har der været flere ønsker til nye aktiviteter på Ålbæk Havn og området omkring. Det vigtigste er, at alle med interesse for området – herunder også erhvervet og de mange sommerhusejere omkring Ålbæk, får mulighed for at komme med deres syn på havnen og de omkringliggende områders udvikling.

Deltag også digitalt
Som noget nyt vil Frederikshavn Kommune udvide borgermødet med den digitale platform, Borgerlab eller "Sammen om Frederikshavn Kommune", som portalen er døbt. Det betyder, at alle får mulighed for at kommentere på de forhåbentlig mange forslag til havnens udvikling og samtidig komme med deres idéer inde på portalen. Også dem, som ikke har mulighed for at deltage på mødet.

- Vi ser frem til at få en god og saglig debat om fremtidens Ålbæk Havn, også digitalt, så endnu flere kan bidrage med deres gode input, udtaler Peter E. Nielsen.

Borgermødet afholdes på Ålbæk Skole tirsdag 24. maj kl. 19.00-21.00.

For at kommentere og komme med idéer digitalt efter borgermødet, skal man registrere sig på: sammenom.frederikshavn.dk. Her kan man efter borgermødet læse idéerne derfra, og selv komme med nye input frem til 21. juni 2022.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close