Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
07.10.2021 | Af: DEBAT-INDLÆG

Borgerrådgiveren blev smidt i skraldespanden

Byrådskandidaterne Soraya Khan og Dan Andersen (begge SF) har skrevet dette indlæg: Hvis man lytter til radiooptagelsen fra byrådsmødet i februar, kan man høre, at byrådets partier tilkendegiver positivitet omkring SF's forslag om at få en borgerrådgiver.

 

Der er sågar mulighed for at søge en statslig pulte og få tiltaget betalt. Byrådet beslutter her, at man i Økonomiudvalget arbejder videre med SF’s forslag.

I referat fra 16. juni 2021 kan man så erfare, at Økonomiudvalget ikke valgte at ansøge puljen og vendte tomlen ned til en borgerrådgiver. Både Socialdemokratiet og Venstre mener tilsyneladende ikke, at vi skal have en borgerrådgiver.

En borgerrådgiver er en, der er uvildig i forhold til den kommunale forvaltning. En, som kan hjælpe borgerne med at værne om deres retssikkerhed. Borgerrådgiveren skal kunne varetage opgaver både vedrørende rådgivning og vejledning af borgerne, men også i forhold til borgernes rettigheder.

Nu har op til flere byrådsmedlemmer fra de to partier, der sidder i Økonomiudvalget, givet udtryk for, at de fortsat ønsker en borgerrådgiver. Herunder to formænd.

I SF er vi nu spændte på, om sagen genoptages i Økonomiudvalget - ellers vil SF igen tage forslaget i byrådssalen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close