Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
07.01.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Borgmester åbnede butik med klip i tørresnor

En tørresnor med forskelligt genbrugstøj var hængt op foran døren til Genbrugsen på Rådhus Allé i Frederikshavn, og så kom borgmester Birgit S. Hansen forbi.

 

Med en kort åbningstale med indlagt vanlig borgmesterhumor og et hurtigt klip i tørresnoren blev Y’s Men-klubbernes fælles projekt Genbrugsen åbnet.

De to lokale Y’s Men-klubber i Frederikshavn har overtaget Venligboernes genbrugsbutik, og de synes selv, at man er kommet godt fra start.

På selve åbningsdagen i mandags var der et pænt flow af kunder og interesserede, og de efterfølgende dage har også været godt besøgt.

De er glade for den pæne modtagelse og er optimistiske i forhold til, at butikken kan give et overskud, sådan at Y’s Men-klubberne kan fortsætte og udvide deres støtte til mange lokale, nationale og internationale velgørende formål.

Butikken drives fortrinsvis af frivillige fra de to lokale klubber, men Torben Christensen fra butiksbestyrelsen oplyser, at man sagtens kan bruge flere frivillige, så er man interesseret i et stykke meningsfyldt arbejde - enten en formiddag eller eftermiddag en gang om ugen eller sjældnere - er man velkommen i fællesskabet hos Genbrugsen på Rådhus Allé.

 

BillederTilføj billede


FOTO: claus jensen

FOTO: claus jensen

FOTO: claus jensen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close