Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.07.2021 | Af: Michael Frederiksen

Borgmester ikke i tvivl: Frisk i Naturen fortsætter

Miljøminister Lea Wermelin blev præsenteret for projekt 'Frisk i Naturen' på en gåtur i bare tæer i Raabjerg Mile med naturpædagog Erik Holm Sørensen, borgmester Birgit S. Hansen og folketingsmedlem Bjarne Laustsen med flere.
- Jeg er sikker på, at vi finder en vej til fortsat at have tilbud som "Frisk i Naturen" i Frederikshavn Kommune, uanset det statslige tilskud til udbredelse i hele landet udløber.

 

Det siger borgmester Birgit S. Hansen, Frederikshavn Kommune, i en kommentar til, at støttecentrene i Frederikshavn Kommune er blevet oplyst om, at "Frisk i Naturen" stopper med udgangen af september i år.

"Frisk i Naturen" er et tilbud til psykisk sårbare om at komme ud i naturen og opleve roen og stilheden. Dette tilbud har eksisteret i Frederikshavn Kommune siden 2012 - med naturpædagog Erik Holm Sørensen som idéskaber og frivillig projektleder.

- "Frisk i Naturen" er et fantastisk godt tilbud, som Erik startede i Frederikshavn Kommune længe før, der kom statslige penge til udbredelse af projektet i andre kommuner. Frederikshavn Kommune har støttet dette tilbud fra start og hele vejen, og det fortsætter vi med, når det statslige tilskud stopper. Det er der slet ingen tvivl om, understreger Birgit S. Hansen.

Socialpsykiatrien i Frederikshavn Kommune stiller sin bus til rådighed samt medarbejdere herfra, som kører bussen og deltager på turene. Herudover har Socialudvalget givet støtte til "Frisk i Naturens" stand på Naturmødet, og kommunen har bidraget til trykning af foldere om "Frisk i Naturen".

- Vi finder selv en vej, som vi gjorde før, der kom statslige penge. Men vi påtager os ikke at betale for, at tilbuddet udbredes i andre kommuner, siger borgmesteren.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close