Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
04.06.2021 | Af: Michael Frederiksen

Borgmester-jubel over nyt skattecenter: En gave

Borgmester Birgit S. Hansen: - Vi havde besøg af skatteministeren sidste år, og vi har gjort alt for at påpege, at Frederikshavn Kommune også gerne vil have statslige arbejdspladser.
- Jeg er rigtig glad. Det er en god dag. Det føles næsten som en gave. Det at have statslige, regionale, kommunale og private arbejdspladser betyder, at vi er et stærkt område.

 

Det siger borgmester Birgit S. Hansen, Frederikshavn Kommune, i en kommentar til nyheden om, at Frederikshavn igen får et skattecenter med 100-150 arbejdspladser. Centret rykker ind i det gamle posthus i Skippergade i Frederikshavn.

Regeringen har valgt at lave otte nye skattecentre for blandt andet at styrke skattekontrollen. Frederikshavn Kommune har kæmpet for at få et af centrene til Frederikshavn.

- Det kommer ikke af sig selv. Kommunen og erhvervet har lavet en strategi, hvor vi arbejder for, at vi har noget på hele paletten. Det er skattecentret et resultat af. Vi havde også besøg af skatteministeren sidste år, og vi har gjort alt for at påpege, at Frederikshavn Kommune også gerne vil have statslige arbejdspladser, forklarer Birgit S. Hansen.

Hvem er det, som skal arbejde i skattecentret?

- Det er jo administrative medarbejdere, det vil sige kontorarbejdspladser, og der har vi vist, at vi kan rekruttere. Vi har jo ATP Udbetaling Danmark her i Frederikshavn. Det er også statslige arbejdspladser. Nogen bor her, nogen flytter hertil, og andre vil pendle til Frederikshavn, bemærker borgmesteren.

Uanset hvad bliver skattecentret en gevinst for Frederikshavn.

- Det kommer til at smitte af på butikkerne, hotellerne, spisestederne og den offentlige transport, at der er så mange arbejdspladser, vurderer Birgit S. Hansen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close