Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
19.03.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Borgmester klar til at arbejde i ældreplejen

Som en af de første meldte borgmester Birgit S. Hansen sig torsdag eftermiddag til Frederikshavn Kommunes jobbank.
Borgmester Birgit S. Hansen (S), Frederikshavn Kommune, er klar til at træde til som sygeplejerske, hvis der skulle blive behov for det.

 

Som en af de første meldte hun sig torsdag eftermiddag til Frederikshavn Kommunes jobbank. Borgmesteren er uddannet sygeplejerske og arbejdede i den funktion, indtil hun for seks år siden blev borgmester i Frederikshavn Kommune.

- Jeg mener, at jeg kan byde ind og varetage nogle opgaver i ældreplejen. Det er godt nok seks år siden, at jeg arbejdede som sygeplejerske, men jeg mener, at jeg har nogle kompetencer, som jeg kan byde ind med, hvis vi kommer dertil, siger Birgit S. Hansen til TV2 Nord.

Frederikshavn Kommune åbnede i dag op for at borgere kan melde sig til jobbanken. Kommunen opfordrer tidligere sundheds- og socialfagligt personale til at melde sig, da kommunen kan få brug for ekstra hænder under corona-krisen.

- Jeg har en kalender, som ikke er fyldt i øjeblikket. Jeg er selvfølgelig med i vores krisestab, men ellers mener jeg godt, at jeg har tid, så jeg kan byde ind, forklarer borgmesteren.

Man kan melde sig til Frederikshavn Kommunes jobbank på kommunens hjemmeside.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close