Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
17.11.2021 | Af: Michael Frederiksen

Borgmester: Vi tilbød V at genåbne aftalen

Birgit S. Hansen (S): - Vi vil gerne genåbne aftalen for Venstres skyld, så de føler sig godt tilpas.
Borgmester Birgit S. Hansen (S) måtte kigge langt efter Venstres byrådsgruppe, da forhandlingerne om konstitueringsaftalen i eftermiddag fortsatte.

 

Som skrevet i en anden artikel har Venstre valgt at springe fra aftalen. De foretrækker at være i opposition efter at have sovet på nattens valgresultat.

Birgit S. Hansen modtog nyheden onsdag formiddag. Borgmesteren oplyser til Kanal Frederikshavn, at hun to gange i løbet af i dag har tilbudt Venstre at genåbne den aftale, som blev indgået i aftes. Det bekræfter Mette Hardam.

- Vi har tigget og bedt Venstre om at komme til møde med os kl. 16.00, men det ønsker de ikke. Vi vil gerne genåbne aftalen for Venstres skyld, så de føler sig godt tilpas. Det handler om samarbejde, siger Birgit S. Hansen.

Hun erkender nu, at løbet er kørt. Det betyder blandt andet, at der skal findes en ny formand for Teknisk Udvalg. En post, som Mette Hardam skulle have haft.

- Vi må desværre konstatere, at Venstre er svære at arbejde med. Det har vi også set med deres retorik i valgkampen, udtaler Birgit S. Hansen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close