Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
22.07.2022 | Af: Michael Frederiksen

Brad fra Australien var frivillig hjælper i Cup No.1

Godt 600 frivillige var i aktion, da FfI Fodbold i den forgange uge afviklede sin internationale ungdomsturnering, Cup No.1. Én af dem kom hele vejen fra Perth i Australien.

 

- Jeg elsker denne turnering, og da muligheden for at komme til Frederikshavn bød sig, slog jeg til, smiler Brad Forbes i en pause under præmieoverrækkelsen i de yngste grupper, hvor han holdt fadet med medaljer.

Brad Forbes deltog første gang i Cup No.1 i 2011, hvor han bragte Subiaco AFC til Frederikshavn. Hans søn var med på holdet tre år i træk. Brad Forbes var også til Cup No.1, da Perth-klubben for første og indtil videre eneste gang strøg til tops i Cup No.1. Det var i 2017, hvor U15-drengene fra Subiaco AFC vandt 3-0 over Scandia United fra USA i finalen på Empire Stadium.

I år var australierne ikke med i Frederikshavn på grund af COVID-19, men Brad Forbes arbejder i London i seks måneder, så han kontaktede FfI og spurgte, om han kunne få lov til at komme til Frederikshavn og være frivillig hjælper.

- Jeg elsker alt med denne turnering, og heldigvis fik jeg lov til at rejse til Danmark i en uge. Det er en stor fornøjelse af være tilbage og få lov til at bære den røde hjælpertrøje, siger Brad Forbes.

Han hjalp med opgaver hver dag. Mandag sørgede han - sammen med flere andre - for, at spillerne kom fint frem til Empire Stadium fra Rådhuspladsen. Herefter fulgte vagter i baren i det store hvide telt på parkeringspladsen.

- Det var lidt mærkeligt. Jeg plejer jo at stå på den anden side, griner han.

Fredag og lørdag hjalp han med præmieoverrækkelsen i finalerne på Fodboldvej og Empire Stadium, hvor han også havde ansvaret for at finde Man of the Match i flere af finalerne.

Brad Forbes er sikker på, at han vender tilbage til Frederikshavn og Cup No.1 igen.

- Ja, det er jeg overbevist om. Jeg kan ikke undvære turneringen og mine gode venner i byen, siger Brad Forbes.

Allerede i 2011 blev han gode venner med ægteparret Helle og Peter Jørgensen. Førstnævnte var guide for australierne, og sidstnævnte har været træner i FfI i mange år. Parret håber - sammen med deres to børn - snart at skulle besøge Brad Forbes i Australien.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close