Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
27.07.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Brizze tryllede som en brasser i Bangsbo Freja

Hvis man ikke vidste bedre, skulle man tro, at Brizze var brasser, men det er han ikke. Han er pæredansk og kommer fra Sønderjylland, hvor han har gået og øvet sig på et væld af forskellige fodboldtricks, som han nu lever af at lære fra sig til børn og unge.

 

Brizze har et væld af følgere på diverse sociale medier og er efter sigende den tredjemest fulgte sportsudøver i kongeriet, og lørdag havde han altså lagt vejen forbi Bangsbo Freja, hvor han tryllede foran en stor flok ungsomspillere. Med sig havde han et team på fire fantastiske streetfodboldspillere, herunder Casper Dorph fra det danske landshold i strandfodbold.

Der gik blot tre timer, før det maksimale antal deltagere var nået, og Bangsbo Freja måtte tænde de røde lamper og melde alt udsolgt og gøre 60 drenge og piger glade.

Initiativet til at hive Brizze herop kom fra en ungdomstræner, og adspurgt giver formand Jan Nymark udtryk for, at det var kommunens tilbud om tilskud til aktiviteter for børn og unge i sommerferien ovenpå corona-lukningen, der gjorde det muligt og fødte ideen – så mere af den slags udtaler han med et glimt i øjet.

Nu er bolden i hvert fald givet op til at en stor flok fodboldspillere, der hjemme på græsplænerne kan øve sig på Jorden rundt, cut over, saksen, ahtatw, reverse cross over, og hvad de nu alle sammen hedder og for de, der ikke nåede med, kan man hente inspiration her på Brizzes helt egen YouTube-kanal.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

FOTO: Kanal Frederikshavn

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close