Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
05.01.2022 | Af: Michael Frederiksen

Brovandeskolen i Skagen søger ny skoleleder

Brovandeskolen i Skagen er på jagt efter en ny skoleleder. Skolen blev grundlagt i 1977 og er en fri grundskole.

 

Helle Steenbakken, som gennem de seneste fem år har været leder på Brovandeskolen, skifter til jobbet som forstander på Klitgaarden Refugium i Skagen.

Stillingen som skoleleder er ledig pr. 1. april 2022.

Brovandeskolen har 184 elever fra 0. til 9. klasse og 22. medarbejdere.

Ifølge stillingsopslaget er skolen i Skagen på jagt efter denne profil:

  • Du er et positivt og nærværende menneske, som agerer anerkendende og værdibaseret. Du har gennemslagskraft og brænder for at lede og motivere.

  • Du har økonomisk tæft og er i stand til at styre skolens økonomi i samarbejde med vores sekretær, viceskoleleder og bestyrelse.

  • Det er værdifuldt for dig at være en synlig og aktiv del af skolehverdagen - måske har du et fag, som du gerne underviser i.

  • Du har evnerne og modet til at gå forrest, du er klar til at arbejde for, at Brovandeskolen fortsat er synlig i Skagen og et attraktivt valg for nuværende og kommende familier.

  • Den faglige og pædagogiske ledelse ligger dig på sinde, du er ambitiøs med hensyn til at udvikle og styrke kvaliteten af det faglige og pædagogiske miljø på hele skolen, men du har også øje for at balancere mellem nytænkning og respekt for det eksisterende.

  • Du har erfaring med ledelse eller er interesseret i at tage en lederuddannelse.

Ansøgningsfristen udløber 3. februar 2022 kl. 12.00. Ansøgningen sendes til Brovandeskolen eller elektronisk til brovandeskolen@brovandeskolen.dk - og mærkes "Skoleleder".

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close