Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
24.08.2020 | Af: DEBAT-INDLÆG

Buchhave vil prioritere flere midler til palliation

Regionsrådsmedlem Henrik Buchhave (V) har skrevet dette indlæg: På de kommende dages budgetseminar skal vi som regionspolitikere fordele og prioritere de midler, som regionen gennem økonomiaftalen med regeringen, har fået tildelt.

 

Som enhver næsten kan forestille sig, er der som vanligt langt flere ønsker og drømme til rigtig mange gode ønsker og projekter, end der er råd til. Det er vel i bund og grund ikke så meget anderledes, end det er i de hjemlige husholdninger. Det er så her, vi som politikere har en bunden opgave, og debatten skal også nok blive stor.

Som formand for regionens Patientudvalg har jeg fremsendt et ønske om at prioritere flere midler til palliation (smertelindring), og punktet er da også med i det katalog, som kommer til at danne grundlag for debatten.

Set i lyset af sommerens udfordringer med det palliative team tilknyttet Regionshospital Nordjylland (Sygehus Vendsyssel) vil jeg gøre mit til, at de ekstra midler til palliation, bliver sat af.


Ordentlig og respektfuld smertelindring for de allermest syge patienter, både for patienterne på Hospice, men i særdeleshed også de patienter som er hjemme i egne senge, er i mine øjne en selvfølge i et moderne sundhedssystem, og punktet er da også med i det katalog, som kommer til at danne grundlag for debatten.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close