Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
06.10.2021 | Af: Michael Frederiksen

Budgetforlig ændres ikke i Frederikshavn Kommune

- Der er ingen ændringer i vores budget, fastslår borgmester Birgit S. Hansen. Foto: Linda Suhr
Der skal ikke ændres i det budget for 2022, som alle fire partier i Frederikshavn Byråd blev enige om for nogle uger siden. Det fastslår borgmester Birgit S. Hansen (S) efter dagens møde i Økonomiudvalget i Frederikshavn Kommune.


 

På et ekstraordinært borgmestermøde i sidste uge blev det meldt ud, at alle kommuner skulle reducere budgetterne med 0,4 procent af deres samlede udgifter for service og anlæg. Det ser nu ud til at lykkes, skriver Kommunernes Landsforening (KL) for sin hjemmeside.

- Det er vores klare vurdering, at vi kommer i mål med budgetterne for 2022. Det har været en historisk svær proces, men at vi nu er så tæt på målstregen, vidner om et utrolig stærkt sammenhold. Der er lagt en helt ekstraordinær indsats i det her. Det er utrolig vigtigt, siger KL’s formand, Jacob Bundsgaard.

Kommunerne indgår sammen en aftale med regeringen om, hvor mange penge, de må bruge året efter. De tal, der er indmeldt fra kommunerne, var langt over det aftalte beløb.

- Inden alle byråd i kommunerne endeligt stemmer næste års budgetter igennem, er det vigtigt, at vi ikke overskrider det aftalte. Hvis vi overskrider det aftalte, får vi en sanktion. Frederikshavn Kommune melder efter et møde i Økonomiudvalget og med budgetkredsen tal ind til KL, som er i fuld overensstemmelse med vores indgåede budget. Så der er ingen ændringer i vores budget, pointerer Birgit S. Hansen.

Det drejede sig om 12 millioner kroner, hvis Frederikshavn Kommune var blevet tvunget til at reducere sit budget med 0,4 procent.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close