Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
16.02.2021 | Af: Michael Frederiksen

Bunken Strand Camping skal opgraderes efter salg

Bunken Strand Camping får nye bygninger og faciliteter i løbet af de kommende par år, således at den kommer til at fremstå som en moderne campingplads midt i naturen. Foto: Esoft A/S
Bunken Strand Camping er solgt til Hvidbjerg Strand Feriepark, der med købet erhverver sig en campingplads med en eftertragtet beliggenhed tæt på Skagen.

 

Hvidbjerg Strand Feriepark driver allerede i dag camping, hytteudlejning, strandhotel og strandvillaer i Blåvand og i Vejers ved Vesterhavet.

Bunken Strand Camping er beliggende i smuk natur, omkranset af skov og med direkte adgang til klitterne og familievenlig badestrand.

Campingpladsen råder over 700 pladser og ni hytter. Derudover har den 3-stjernede campingplads fire servicebygninger med blandt andet badefaciliteter og møntvask, tre store legepladser, minigolf, grillbar, butik og reception. Der er på pladsen desuden bolig til forpagter/værtspar.

Det er Freja Ejendomme, som har formidler salget.

- Vi oplevede rigtig stor interesse for denne ejendom, og det var også derfor, vi endte med at lave en budrunde. Campingpladsen nyder en helt fantastisk placering i naturen, har mange gode faciliteter til gæsterne og så ligger den rigtig godt i forhold til lokalområdets populære attraktioner, siger salgschef Per Kondrup, Freja Ejendomme.

Den nye ejer har allerede mange års erfaring med at drive campingplads, og i 2018 modtog Hvidbjerg Strand Feriepark som den første campingplads i Danmark Campingrådets fineste udmærkelse: 6 stjerner.

Planen er at Bunken Strand Camping skal være klar til at modtage gæster allerede til påske.

Steen Slaikjær, medejer af Hvidbjerg Strand Feriepark:

- Vi glæder os rigtig meget til snart at kunne åbne Bunken Strand Camping. Beliggenheden er helt perfekt, og vi ønsker at opgradere campingpladsen med nye bygninger og faciliteter i løbet af de kommende par år, således at Bunken Strand Camping kommer til at fremstå som en moderne campingplads midt i naturen. Vi vil nu gå i gang med at finde en forpagter til købmandsbutik og grill - samt et værtspar til selve campingpladsen.

Ansøgninger kan sendes til info@hvidbjerg.dk.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Esoft A/S

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close