Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
18.02.2021 | Af: Michael Frederiksen

Byggemodner 14 grunde mere i Flade Bakker

12 af de første 29 grunde (i de røde cirkler) er solgt. Nu byggemodnes anden etape med 14 grunde.
Frederikshavn Kommune går nu i gang med anden etape af byggemodningen i Flade Bakker i Frederikshavns vestlige udkant. Det er i det område, hvor der i nogle år var planer om at bygge en skibakke.

 

Anden etape tæller 14 grunde, Bækhusene, samt ikke mindst færdiggørelsen af alle grønne områder og stier, som udgør hele 57 procent af det samlede areal.

- Det er godt med attraktive byggegrunde på hylderne, og vi er glade for, at vi sælger grunde i flere byer i kommunen, siger borgmester Birgit S. Hansen efter onsdagens byrådsmøde, hvor byggemodningen bled vedtaget.

Det er første gang i den nye storkommunes historie, at kommunen byggemodner et boligområde i Frederikshavn. Første etape omfattede 29 grunde. 10 ud af 21 i området Søhusene er solgt, mens to ud af otte i Åshusene er solgt. Sidstnævnte er udsigtsgrunde på "Skibakken".

- Otto Stavad og co. har været dygtige i Golfparken, og derfor glæder det mig, at vi nu også tilbyder kommunale grunde i Frederikshavn, som - kan vi se - tiltrækker især unge mennesker. De skaber liv i området, mener Birgit S. Hansen.

Boligområdet i Flade Bakker bliver nærmest en ny bydel - tæt på Gudekvarteret - placeret i skøn natur på hver sin side af grusvejen Købstrupvej.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Frederikshavn Kommune

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close