Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
02.08.2022 | Af: Michael Frederiksen

Byggmax åbner i Hjørring eller Frederikshavn

Butikken i Vejle åbnede i fredags. Den er 10.000 kvadratmeter.
Den svenske byggegigant Byggmax har netop åbnet sin første butik i Danmark. Kæden forventer de kommende fem år at åbne 25 butikker i Danmark, og i Vendsyssel placeres butikken enten i Hjørring eller Frederikshavn.

 

- Jeg forventer, at vi åbner i Hjørring eller Frederikshavn i 2026 eller 2027, oplyser Mikael Bengtsson, dansk landechef for Byggmax, til Kanal Frederikshavn.

Byggmax slog i fredags dørene op til en 10.000 kvadratmeter stor butik i Vejle.

Byggmax er Sveriges største byggemarkedskæde, og nu er svenskerne altså gået i gang med at indtage Danmark. Det sker med en række nye butiksåbninger, en stærk online-tilstedeværelse og konkurrencedygtige priser.

Byggmax har i dag mere end 190 butikker fordelt i Sverige, Norge, Finland og nu også Danmark, og kæden er ligeledes stærk på e-handel. Byggmax er dermed en af de største byggemarkedskæder på det nordiske marked, og i 2021 omsatte kæden for 7,6 milliarder svenske kroner (cirka 5,5 milliarder danske kroner).

- Etableringen i Danmark betyder, at vi vil være til stede i alle fire nordiske lande. Det føles som et helt naturligt skridt for os. Jeg tror på, at Byggmax’ satsning får succes i Danmark, siger Mikael Bengtsson.

Byggemarkedet satser på den hurtige og simple handel, blandt andet online med dertilhørende click-and-collect og drive-in i samtlige butikker. Byggmax’ rummelige og bilvenlige drive-ins gør indkøbet af tunge byggematerialer effektivt og let for gør-det-selv-folket.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Byggmax

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close