Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
17.02.2016 | Af: Michael Frederiksen

Byråd: Sponsoraftaler skal vedtages i bestyrelsen

Flemming Rasmussen (DF): - Uanset indpakning er inhabilitet inhabilitet, men nu har vi sikret os, at det ikke sker igen. Foto: Eframe
Dansk Folkeparti har fået de svar, som partiet krævede i sagen om Frederikshavn Havns sponsoraftale med AaB, men partiet fik dem ikke under onsdagens byrådsmøde, men i et "hemmeligt notat", som alle byrådsmedlemmer fik udleveret et par timer inden byrådsmødet.

 

Flemming Rasmussen fra Dansk Folkeparti forlangte sagen på byrådets dagsorden med disse ord: "Vi mangler stadig en forklaring på spørgsmålene om inhabilitet og anklager om nepotisme, som hele historien jo egentlig handler om."

Frederikshavn Havn har lavet en tre-årig sponsoraftale med AaBøs bedste ungdomshold til en værdi af godt 300.000 kroner. Det har skabt kritik, fordi havnedirektør Mikkel Seedorff Sørensen er holdleder for AaB's U13-hold, hvor hans egen søn spiller.


Flemming Rasmussen erkender, at han ikke fik det ønskede svar på byrådsmødet. Men han stiller sig tilfreds med det "hemmelige notat", som han kalder det. Og derudover fik Dansk Folkeparti opbakning til følgende forslag på byrådsmødet: "Borgmesteren foranlediger, at der i kommunens ejerstrategi for kommunalt ejede selskaber udarbejdes en politik, der sikrer, at sponsoraftaler skal vedtages i selskabets bestyrelse".

- Vi fik en redegørelse onsdag eftermiddag. Uanset indpakning er inhabilitet inhabilitet, men nu har vi sikret os, at det ikke sker igen, siger Flemming Rasmussen til Kanal Frederikshavn.

Jens Hedegaard (S), som er medlem af Frederikshavn Havns bestyrelse, udtrykte på byrådsmødet sin støtte til DF's forslag.

- Lad mig sige det sådan, at budskabet er feset ind. Informationen fra havnen kunne have været skarpere, erkender Jens Hedegaard.


 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close