Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
22.05.2020 | Af: Michael Frederiksen

Byrødder søger om orlov og forlængelse af orlov

Poul-Erik Andersen fra Ålbæk afløser Ida Skov, mens hun har orlov.
Ida Skov fra Enhedslisten har meddelt, at hun af personlige årsager vil være forhindret i at varetage sit hverv som medlem af Frederikshavn Byråd i en måned. Samtidig ønsker Jens Hedegaard (S) at få forlænget sin sygeorlov.

 

Ida Skov søger om orlov fra 27. maj til 26. juni 2020.

Dermed skal borgmester Birgit S. Hansen indkalde stedfortræderen til førstkommende byrådsmøde. Det er Poul-Erik Andersen fra Ålbæk, som også var indkaldt som afløser for Ida Skov ved det seneste byrådsmøde i april.

Enhedslisten har meddelt, at Poul-Erik Andersen indtræder i Ida Skovs pladser i Arbejdsmarkedsudvalget og Sundhedsudvalget, forudsat at byrådet godkender, at betingelserne for stedfortræderens indtræden er tilstede.

Ida Skov får sit vedlerlag i henhold til § 30 i vederlagsbekendtgørelsen. Poul-Erik Andersen oppebærer vederlag og godtgørelse efter samme regler som øvrige byrådsmedlemmer.

Jens Hedegaard blev bevilget sygeorlov 28. august 2019. Orlovsperioden udløber med udgangen af maj, men Jens Hedegaard har meddelt, at han ikke er klar til at genoptage sit arbejde i byrådet på grund af sygdom.

Jens Hedegaard har haft orlov i ni måneder, og dermed udløber hans ret til vederlag. Jens Hedegaards plads i byrådet er overtaget af Claus Henrik Nedermark.

Byrådet skal formelt godkende "de to udskiftninger" på byrådsmødet på onsdag.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close