Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
22.02.2021 | Af: DEBAT-INDLÆG

C: Godt med granskning af sag om Bannerslundhallen

John Lamp Henriksen (C) roser byrådsmedlem Asger Mortensen (V): - Kommunen har indrømmet fejl på fejl i sagen om Bannerslundhallen.
Det Konservative Folkepartis spidskandidat ved kommunalvalget i november 2021, John Lamp Henriksen, har skrevet dette indlæg: Indsatsen fra frivillige er mange kommuner afhængige af. Også Frederikshavn Kommune, som endda i efteråret planlægger at hylde kommunens frivillige inden for kultur, sport og fritidsliv ved en festival, "Fællesskab i fokus".

 

Så meget mere ærgerligt er det derfor, at der er opstået en tvist i forbindelse med overdragelse af Bannerslundhallen til frivillige hænder.

Når Frederikshavn Kommune og de frivillige efterfølgende har så forskellige opfattelser af økonomien i projektet, er det efter vores opfattelse helt på sin plads at få det prøvet af, så friske uvildige øjne kommer til at se på sagen.

Tak til byrådsmedlem Asger Mortensen (V) for at have indbragt denne sag for Ankestyrelsen. Det kan vi i Det Konservative Folkeparti i Frederikshavn Kommune kun bakke op om.

Kommunen har indrømmet fejl på fejl i sagen. De fejl har stillet frivillige for Bannerslundhallen og de unge og voksne, der gerne vil benytte hallen, i en dårlig situation.

Borgmesteren siger – i Nordjyske Tidende 11.2. - at kommunen har begået fejl, men at det handler om benhård økonomi. Det gør det faktisk også for de frivillige bag Bannerslundhallen, som ikke har en økonomisk kommunal forsikring at falde tilbage på.

At kommunen ikke har kunnet præstere mere rettidig omhu både med hensyn til udbudsregler – som blev overset – og tilsagn om tilskud til økonomisk drift af hallen er svært at forstå. Derfor er det også godt, hvis der kommer en granskning af sagen i Ankestyrelsen, så frivillige i kommunen fremover kan vide, hvordan de står, når der er økonomi involveret.

Vi har brug for alle de gode frivillige kræfter for at skabe sammenhold og udvikling af vores idræts-, klub- og foreningsliv.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Presse

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close