Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
15.07.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Cantona Holding A/S i Sæby er under konkurs

Cantona har til huse i Stiholts tidligere byginger på Aalborgvej i Sæby. Foto: Jesper Christiansen, TV2 Nord
Cantona Holding A/S i Sæby er under konkurs. Virksomheden har siden 2014 været inde i en eksplosiv vækst, og i januar 2020 blev virksomheden kåret som Årets Iværksættervirksomhed i Frederikshavn Kommune.

 

Cantona havde på det tidspunkt 40 ansatte og 150 huse i pipeline for 2020, hvoraf 40 var nøglefærdige huse, skriver TV2 Nord.

Trods voldsom vækst i byggebranchen i både 2020 og i 2021 er vækstkurven knækket for Cantona, og selskabet er i Skifteretten i Hjørring taget under konkursbegæring. Det fremgår af Statstidende, og samtidig har selskabet ændret navn til CM 2021 A/S.

Cantona Holding er moderselskab for fire datterselskaber: Cantona House, Cantona Montage, Cantona System og Aalborgvej 93B ApS. Ifølge TV2 Nords oplysninger skyldes en del af konkursen milliontab i virksomhederne Cantona House og Cantona Montage.

Ifølge selskabets egne oplysninger designer, bygger og leverer Cantona House nøglefærdige huse til danske familier. Husene bygges på Cantona byggesystem, der sikrer bæredygtigt design og en overlegen energimæssig situation, mens Cantona Montage fungerer som entrepriseselskab, der udfører konkrete byggerier for koncernen. Entrepriseselskabet bygger primært for Cantona House.

Det har ikke været muligt for TV2 Nord at komme i kontakt med virksomhedens direktør og stifter Morten Stausgaard. Virksomhedens kontor i Sæby er lukket, og på telefonsvareren oplyses det, at selskabet har ferielukket indtil uge 32.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Jesper Christiansen, TV2 Nord

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close