Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
18.03.2018 | Af: Kanal Frederikshavn

Carsten Sørensen ny lokalformand for DF

- Alle partier har mærket den popularitet, som borgmester Birgit Hansen havde til kommunalvalget, mener Carsten Sørensen.
Carsten Sørensen er valgt som ny formand for Dansk Folkeparti Frederikshavn. Han afløser Flemming Rasmussen, som har valgt at stoppe et år før tid, fordi han vil bruge kræfterne på sit arbejde i byrådet.

 

Carsten Sørensen var også lokalformand i Frederikshavn i årene 2009-2014, så han kender opgaverne, der venter ham. Dertil kommer fire år som næstformand.

Han genindfører en gammel tradition i lokalforeningen om, at suppleanterne er med til bestyrelsesmøderne, så de organisatorisk er klædt bedre på i fremtiden.

- Vi inddrager også flere medlemmer i nogle nye udvalg til at give bedre medlems- og vælgerpleje i form af sociale arrangementer, medlems- og informationsmøder i fremtiden, siger Carsten Sørensen.

Han vil arbejde for en stærkere medlems- og vælgerinformation i form af bedre hjemmeside, Facebook-side, nyhedsmail og nyhedsbreve, sms-service, sociale arrangementer, medlems- og informationsmøder i Dansk Folkeparti Frederikshavn.

På generalforsamlingen kom medlemmerne ind på kommunalvalget 2017, hvor DF blev halveret, så partiet nu kun har to byrådsmedlemmer. Flemming Rasmussen blev genvalgt, mens Kasper Lau blev nyvalvalgt. Carsten Sørrensen, Lars Oldager og Karsten Drastrup mistede deres pladser.

- Vi vil nu kigge fremad. Vi har haft en evaluering i bestyrelsen omkring kommunalvalget. Alle partier har mærket den popularitet, som borgmester Birgit Hansen havde til kommunalvalget, mener Carsten Sørensen.

Med en stærkere lokalforening som drivkraft er det målet, at DF får et bedre valg i 2021.

Nyvalgte personer og genvalgte til Dansk Folkeparti Frederikshavns bestyrelse er:

Lokalformand Carsten Sørensen
Næstformand Thomas Hjort (tre år i bestyrelsen)
Bestyrelsesmedlemmer:
Valgt for 2 år:
Werner Flissikowski
Martin Tornø-Møller
Valgt for for 1 år:
Hanne Bøgsted

Derudover sidder følgende i bestyrelsen:
Karsten Drastrup
Lonnie B. Jensen

Øvrige valg på generalforsamlingen:
Suppleanter:
1. Marlene Sørensen
2. John Sørensen

Revisor: Egon Knudsen
Revisorsuppleant: Bent Bøgsted, folketingsmedlem

 

BillederTilføj billede


FOTO: Presse

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close