Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
31.07.2020 | Af: Michael Frederiksen

Caspar Phillipson er tilbage ved Krudttårnet

Her ses Caspar Phillipson under filmoptagelser i Californien. Lørdag og søndag kan han opleves i Frederikshavn.
The Good Old Days med Caspar Phillipson vender tilbage ved Krudttårnet i denne weekend.

 

- Vi har nemlig fået ja på en ansøgning hos Slots- og Kulturstyrelsen om midler til sommeraktiviteter i Danmark, og derfor kan vi med stor glæde - for anden gang i vores sommerprogram ved Krudttårnet - præsentere Caspar Phillipson, meddeler Jan Michael Madsen fra Krudttårnet Vartegn og Kultur.

Caspar Phillipson er programsat lørdag kl. 20.00 og igen søndag kl. 13.00, og vi kan garantere, at der bydes på en herlig stund med store klassikere og finurlig britisk musikalsk humor, siger Jan Michael Madsen.

Han glæder sig meget til gensynet med Caspar Phillipson.

- Caspar er for det første en uforlignelig sanger, og i hans The Good Old Days Show møder vi et stærkt britisk præget materiale. For med udgangspunkt i sin britiske baggrund har Caspar Phillipson sammensat et program af sjove og grove sange, primært fra Tom Lehrer og Monty Python, som med galgenhumoristisk livskraft garanterer for en forrygende stund sammen, forklarer Jan Michael Madsen.

Men publikum vil også opleve kendte danske og engelske evergreens, og der er derfor også lagt op til, at man kan synge med.

Ved Caspar Phillipsons første besøg i begyndelsen af Krudttårnets sommerprogram var vejret koldt og blæsende - næsten en kontinuerlig vejrtilstand denne sommer.

- Men i denne weekend er meldingen rigtig god, så vi håber, at mange vil finde vej til et par super musikalske oplevelser med Caspar Phillipson ved byens gamle Krudttårn, udtaler Jan Michael Madsen.

Der er - som der har været hele sommeren - fri adgang til Krudttårnspladsen, og man kan med fordel tage børnene med, for der er også spændende oplevelser til dem - for eksempel Tordenskiolds Skattejagt - og så kan man komme i søkrig og prøve Krudttårnets helt nye børnekanoner.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Presse

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close