Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
24.03.2023 | Af: Michael Frederiksen

Champions League-stemning i POWER

Stemningen i POWER Frederikshavn mindede om et omklædningsrum i minutterne inden en vigtig kamp i Champions League, da Managing Director Jesper Boysen gav de over 100 medarbejdere på åbningsdagen en sidste peptalk.

 

- Otte millioner, kommer vi til at nå det? Ja. Hvem er vi? POWER. Hvem er vi? POWER, råbte Jesper Boysen fredag morgen sammen med de veloplagte medarbejdere.

Kort efter blev den røde snor klippet til POWER's 25. butik i Danmark, og de første kunder blev klappet ind i butikken af samtlige medarbejdere.

Jesper Boysen var ét stort smil, da han gik rundt i butikken, som officielt ligger på Grønlandsvej, men har facade og indgang ud mod Hjørringvej.

- Jamen, det er jo stemningen, hver gang vi skal samle folk fra hele Danmark og åbne en ny butik. Vi er jo lige rundt 100 mennesker samlet, og nu kan I høre i baggrunden, at der snart skal ske noget, sagde Jesper Boysen til Kanal Frederikshavn.

Han er sikker på, at frederikshavnerne tager godt imod POWER. Regnvejret forhindrede i hvert fald ikke folk i at stå i en lang kø foran butikken, hvor POWER havde sat et stort telt op til kunderne. 

Jonas Sørensen er butikschef i Frederikshavn. Han er stolt af sit team på i første omgang lidt over 30 medarbejdere.

- Der er ikke en følelse, som ikke kører i kroppen på mig. Jeg er sindssyg stolt af butikken og af POWER som koncern. Prøv at se en flot butik vi har bygget. Nu er det nu. Nu skal vi vise, hvem vi er. Og vi skal servere nogle fantastiske tilbud, lovede Jonas Sørensen.

Hvad tænker du om målsætningen på otte millioner kroner på åbningsdagen?

- Otte millioner skal vi nok nå. Det er jeg ikke nervøs for. Jeg håber, vi når langt over, smilte butikschefen.

Allerede efter en time oplyste Jesper Boysen, at var der solgt for over en million kroner.

Der er åbent fra kl. 7.00 til 22.00 på åbningsdagen.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close