Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
29.09.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Charlotte Müller Svendsen strøg til tops i Hammel

Lokalafdelingen af Dansk Politihundeforening i Sæby/Frederikshavn, PH-Vendelbo, har de seneste par uger gjort sig flot bemærket ved henholdsvis Jysk/Fynsk Mesterskab og DM.

 

I Dansk Politihundeforenings program konkurreres i fire klasser:

- Unghundeklassen
- Patruljeklassen
- Kriminalklasse
- Vinderklassen

Sværhedsgraden til konkurrencerne er i den nævnte rækkefølge. Der konkurreres i forskellige dressurøvelser, gerningsstedssøg, sporsøg, rundering/eftersøgning og bidearbejde. Træningsprogrammet er for både tjenestehundeførere i Politiet og for civile hundeførere.

Søndag 11. september var der Jysk/Fynsk mesterskab i Hammel ved Silkeborg. Der blev konkurreret i unghundeprogrammet. Som hundefører deltog Charlotte Müller Svendsen med schæfertæven Maja, og hun strøg helt til tops.

To uger senere - i weekenden 23.-24. september - blev der afviklet DM på Fuglsøcentret i Knebel på Djursland. Hans Jørn Bentsen havde med dobermanntæven Lafiet kvalificeret sig i patruljeklassen, og Britt Boholt havde med schæfertæven Donna ligeledes kvalificeret sig i patruljeklassen.

Efter weekendens anstrengelser og i skarp konkurrence med 23 andre hunde og hundeførere opnåede Hans Jørn Bentsen en flot sjetteplads, mens Britt Boholt blev nr. 17. Hun fik pokal for bedste hund i øvelserne rundering/eftersøgning og bidearbejde.

Til hjælp med afvikling af DM havde PH-Vendelbo ligeledes sendt dommere til Knebel.

Formanden for PH-Vendelbo, Johnny Nielsen, fortæller, at han på klubbens vegne er rigtig stolt af de flotte resultater.

- Vi har et velfungerende klubliv med en rigtig god bredde samtidig med, at vi har nogle hundeførere, der kan gøre sig gældende til de store mesterskaber. Det er vi stolte af, siger Johnny Nielsen.

Har du lyst til at høre mere om dine muligheder for at komme til at træne hund i PH-Vendelbo, hvis trænings- og konkurrenceprogram er for alle, er du velkommen til at kontakte formanden på telefon 40 45 68 70.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close