Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
22.06.2013 | Af: Leif Jensen

Coast 2 Coast blev igen i år en kæmpe succes

Sådan så det ud omkring ti minutter før starten på løbefesten gennem natten fra vest til øst. Foto: Leif Jensen.
Det der for et par år siden startede som en skør idé hos en løbetosse udviklede sig til, at over 800 motionister, ung som gammel, tog turen tværs over toppen af Vendsyssel. Turen gik fra kyst til kyst natten mellem fredag og lørdag, og tidspunktet er specielt valgt ud, da dette er årets korteste nat. Alt foregår for hyggens skyld, og således bliver der ikke udpeget en samlet vinder af nogen art. Til gengæld har alle der kom igennem vundet. 

 

Turen byder på præcis 50 km med start ved solnedgang klokken 22:22 i Skallerup Klit for så senere at dukke op én efter én på Palmestranden i Frederikshavn ved solopgang 4:16. Det var store smil hele vejen, og mange tilfredse miner i målområdet, der bød på lækker morgenmad til alle, der havde taget turen gennem natten.

Der var ideelle vejrforhold det meste af vejen. Ganske lummert og med sparsom vind, men der kom der vand ned fra himlen, da deltagerne var på den sidste del af turen. Depoterne bugnede af gode lækkerier, og flere steder af noget, som man normalt ikke finder ved den her slags arrangementer. Således var der rejehapser ved Cibric i Vogn, norske pandekager ved Denex på Tuenvej, og derudover både rødvin, chips, slik og gifler.

Lige nu bugner Facebook med roser og positive tilkendegivelser til arrangørerne fra de mange deltagere, der var fordoblet i forhold til sidste års antal. Lidt under halvdelen af disse havde taget turen hele vejen i løb og kan nu kalde sig for ultramarathon-løbere. Resten havde udvalgt sig en makker, som man delte en cykel med og således tog turen i halvvejs løb og halvvejs på cykelsadlen.

Der er helt sikkert en del ømme ben rundt omkring i det vendsysselske i øjeblikket, og der er med garanti blevet taget en ”morfar” eller to denne lørdag efter en nat i motionens tegn. Og der er meget der tyder på, at en årgang 2014 af Coast 2 Coast nok skal blive en realitet.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Leif Jensen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close