Gå til hoved-indhold
15 november. 2023

Cocktaillounge i Terminalen1 med møbler fra DR-serien Carmen Curlers

  • 1 af 2
  • 2 af 2
Af: Peter Marquard

Med udvidede åbningstider til kl. 02.00 og livemusik fredag og lørdag resten af året byder Terminalen1 i Skippergade i Frederikshavn op til fest og dans i deres nyindrettede cocktaillounge, hvor sofaerne stammer fra serien Carmen Curlers.

- Vores nye cocktaillounge er adskilt fra resten af centeret. Vi har indrettet loungen med en lækker bar, hvor der serveres både cocktails, flaskeøl og shots. Der er fri entre, og hver fredag og lørdag fra kl. 21-00 er der livemusik med både lokale bands og med bands udefra. Fælles for alle livebands er, at de spiller de populære og kendte numre, som vores gæster kender i forvejen, siger Mia Steenberg fra Terminalen1.

Indtil kl. 02.00 kan man nyde sin øl og sine cocktails i sofaerne, som man har modtaget fra DR, hvor de har været en del af scenografien i den populære serie Carmen Curlers.

- Terminalen1 er mere end bowling, og vi glæder os til nogle festlige weekenddage, hvor festglade frederikshavnere og julefrokostgæster fester og hygger sig i vores cocktaillounge, siger Mia Steenberg.

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...