Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
10.08.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Coding Pirates laver forening i Frederikshavn

Coding Pirates Denmark er en landsdækkende forening, hvor børn og unge kan komme i deres fritid og lære at programmere alt fra Lego til komplicerede spil.
Et nyt fritidstilbud for børn og unge, der er vilde med teknologi, spildesign, programmering og fællesskab, kommer til Frederikshavn.

 

I samarbejde med HTX Frederikshavn (teknisk gymnasium) satser Coding Pirates Denmark på at kunne starte en lokalforening i Frederikshavn allerede i efteråret 2022.

Region Nordjylland, Coding Pirates Denmark og HTX Frederikshavn er gået sammen om at få etableret en Coding Pirates-forening i Frederikshavn. Samarbejdet betyder, at man har fundet midler til at kunne aflønne de frivillige, der vil bidrage til etablering af foreningen ved for eksempel at være en del af bestyrelsen og frivilligteamet.

Coding Pirates Denmark er en landsdækkende forening, hvor børn og unge kan komme i deres fritid og lære at programmere alt fra Lego til komplicerede spil, og det er den forening, der nu ønsker at etablere en lokalforening, så børn og unge i Frederikshavn også kan gå til Coding Pirates i fritiden.

Lene Faurholt, vicerektor på HTX Frederikshavn:

- Vi ved, at mange unge og voksne har travlt, og at det derfor kan være svært at prioritere at være frivillig i en forening. Vi håber derfor, at vi med aflønning af bestyrelsen og opstartsstøtte fra Coding Pirates Danmark de første år kan gøre det endnu mere attraktivt at melde sig som frivillig i Coding Pirates Frederikshavn.

Interesserede kan høre mere hos HTX Frederikshavn på tirsdag 16. august eller torsdag 25. august kl. 17.30 på Hånbækvej 50 – bare følg skiltene ved hoveddøren.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close