Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
19.11.2020 | Af: Peter Marquard

Complea holder trådene sammen på Ruths Hotel

Direktør Tom Boye: - Selvom Compleas nærmeste afdeling er i Frederikshavn, føler vi, at vi har en meget nærværende IT-leverandør, som reagerer hurtigt på vores henvendelser.
Ruths Hotel i Gl. Skagen er kendt for at tilbyde en eksklusiv oplevelse af hygge, god mad, velvære og tid til hinanden. For at kunne fokusere på denne kerneydelse er det vigtigt, at den samlede IT- og kommunikationsløsning fungerer.

 

Derfor har Ruths Hotel outsourcet alle sine IT-relaterede opgaver til Complea, som har hovedsæde i Nørresundby og afdeling på Knivholtvej i Frederikshavn.

Hotelbranchen er i gang 24 timer i døgnet, og det er vigtigt, at der ikke er nedbrud eller udfald. Direktør for Ruths Hotel, Tom Boye, er særdeles tilfreds med den gode statistik på oppetid, som Ruths Hotel har holdt indtil videre i forbindelse med outsourcing af IT til Complea.

- Vi har faktisk ikke oplevet nogle udfordringer, hvilket jo betyder, at alt kører som det skal. Complea har en meget hurtig responstid, når vi har behov for dem, og vi værdsætter den tryghed, som det giver. Samtidig har Complea leveret en specialsyet drift- og supportaftale, som er tilpasset de specifikke behov, som Ruths Hotel har, siger Tom Boye.

Når gæsterne træder ind på Ruths Hotel, sænker roen sig, men for personalet går dagligdagen stærkt, og der er mange ting, som skal gå op i en højere enhed.

- Vi har mange systemer, der skal fungere på tværs af hinanden. Samtidig består Ruths Hotel af flere forskellige bygninger, hvor gæsterne kan indlogere sig, og hvor der eksempelvis skal være velfungerende Wifi. Derfor kan det være let at lade noget falde til jorden ind imellem, men Complea sørger for at holde trådene sammen, og de tager ansvar for alle led i processen, fortæller Tom Boye.

Tom Boye tiltrådte som direktør for Ruths Hotel i maj 2019, hvor samarbejdet med Complea allerede var veletableret.

- Jeg oplevede fra start et velfungerende samarbejde og synes fortsat, at vi har en IT-samarbejdspartner, hvor det bare fungerer. Selvom Compleas nærmeste afdeling er i Frederikshavn, føler vi, at vi har en meget nærværende IT-leverandør, som reagerer hurtigt på vores henvendelser. IT er meget komplekst, så det er en fornøjelse, når det hele spiller, og man ikke skal tænke på det, siger Tom Boye.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close