Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
03.01.2022 | Af: Michael Frederiksen

Containerbrande, indbrud, og hærværk mod ni biler

En af de udbrændte containere: Søhusene i Frederikshavn.
Containerbrande, hærværk mod biler, sprængte postkasser, indbrud i en børnehave samt sprit- og narkobilister. Det er nogle af nytårssagerne, som politiet kigger nærmere på i Frederikshavn Kommune.

 

Ni biler, som holdt parkeret på Ørnevej i Frederikshavn, blev nytårsaften udsat for hærværk i tidsrummet fra kl. 20.30 til 02.00. Bilernes sidespejle blev rykket af.

Politiet modtager gerne oplysninger på 1-1-4 fra eventuelle vidner.

Der er anmeldt fem containerbrande. Fire af dem fandt sted nytårsaften. Det var på Farvervej i Sæby, Trindelvej i Skagen, Auktionskajen i Strandby og Søhusene i Frederikshavn. Torsdag 30. december gik det ud over en container på Stenvej mellem Frederikshavn og Ravnshøj.

Politiet har registreret flere sprængte postkasser. Tre af af dem er anmeldt til politiet, hvilket betegnes som "i den lave ende".

30. december i perioden fra kl. 6.30 til 13.30 var der indbrud i Dybvad Børnehus. En rude til personalestuen er knust, og der er stjålet en stationær computer.

Lørdag 1. januar stoppede politiet en sprit- og narkobilist på Skagensvej i Frederikshavn. Det var en 37-årig mand fra Skagen, som også havde lidt hash på sig.

Fredag aften røg en spritbilist i fælden i Skagen. Her var det en 25-årig mand fra Skagen, som blev anholdt.

Fredag formiddag stoppede politiet en 36-årig kvinde fra den østlige del af Aalborg Kommune. Hun kørte på Europavej i Frederikshavn. Hun sluttede året med en sigtelse for narkokørsel, og kvinden er i forvejen frakendt retten til at køre bil.

En ældre mandlig bilist blev sigtet og anholdt for spirituskørsel lørdag 1. januar om aftenen på Læsø.

Ud over de nævnte sager bød nytårsaften som tidligere omtalt på en stor brand i Skagen, hvor en familie på Middelbanke mistede deres hus kort efter midnat.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close