Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
13.09.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Corona-smitte: Ikke alle elever blev konfirmeret

Langt de fleste af eleverne i 8.y på Privatskolen i Frederikshavn kunne søndag formiddag fejre konfirmation i Abildgård Kirke, selv om en af klassens elever fredag blev testet positiv for COVID-19.

 

Klassen skulle have været konfirmeret i maj, men det satte COVID-19 en stopper for. Og det var lige før, at festdagen igen blev ødelagt for den uheldige klasse.

Fredag blev en elev i 8.y konstateret positiv for COVID-19. Størstedelen af eleverne slap dog med skrækken og blev konfirmeret søndag kl. 11.00, skriver TV2 Nord.

Enkelte elever måtte dog aflyse deres konfirmation. Eleven, der blev smittet med i fredags, kom ikke op til alteret sammen med klassekammeraterne. Nogle få af klassens øvrige elever måtte ligeledes aflyse konfirmationen, da de ikke nåede at få svar på deres coronatest.

Kirken havde op til konfirmationen været i kontakt med Styrelsen for Patientsikkerhed for at sikre, at konfirmationen blev afviklet på forsvarlig vis. Det oplyser sognepræst i Abildgård Kirke Gurli Møller Andreasen til TV2 Nord.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Kenny Eggert Nissen

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close