Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
23.03.2020 | Af: Michael Frederiksen

COVID-19: Bjørn tilbyder gratis psykologhjælp

Bjørn Danielsen - som her ses med to kolleger - er klar til at lytte på dem, som er bekymrede og har brug for et godt råd til at komme videre.
Chefpsykolog Bjørn Danielsen, Psykolog-Centret i Frederikshavn, tilbyder fra i denne uge gratis psykologhjælp til alle, som er bekymrede over, hvad COVID-19 fører med sig.


 

Hver tirsdag og torsdag kan man de kommende uger ringe til Bjørn Danielsen fra kl. 10-12 og 14-16. Han træffes på telefon 21 78 69 46.

- Jeg er jo så gammel, at jeg går rundt herhjemme og passer på mig selv. Men jeg vil også gerne yde min hjælp i den nuværende situation, og derfor har jeg valgt at gøre det på denne måde, fortæller 77-årige Bjørn Danielsen til Kanal Frederikshavn.

I samarbejde med LO ydede han også gratis psykologhjælp i 1999, da Danyard lukkede sit værft i Frederikshavn.

- Det var en stor succes, og derfor er jeg nu klar til at lytte på dem, som er bekymrede og har brug for et godt råd til at komme videre, siger Bjørn Danielsen.

Psykolog-Centret har tre måneders ventetid, så chefpsykologen understreger, at initiativet ikke handler om at få flere kunder.

- Det er tale om individuelle samtaler i telefonen. Der bliver ikke ført journal, og jeg har naturligvis tavshedspligt, siger Bjørn Danielsen.

 

BillederTilføj billede


FOTO: Privat

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close