Gå til hoved-indhold
28 december. 2021

COVID-19: Én spiller er smittet i White Hawks

  • 1 af 2
    FOTO: Kanal Frederikshavn
  • 2 af 2
Af: Michael Frederiksen

Én spiller i Frederikshavn White Hawks er ramt af COVID-19, men det er indtil videre langt fra nok til at sætte en stopper for ugens to planlagte lokalopgør mod Aalborg Pirates.

Der skal syv smittede spillere på samme hold til, før kampen aflyses.

Spørgsmålet er så, hvordan situationen ser ud i Aalborg Pirates? Inden jul gik der rygter om flere smittede spillere og aflyste træningspas.

- Det er ikke noget, vi har kendskab til. Vi forholder os udelukkende til vores egen situation, og vi har altså én smittet spiller, oplyser Sales Manager René Jørgensen.

TV2 Nord besøgte i går Aalborg Pirates under træningen, hvor kaptajn Julian Jacobsen svarede således på spørgsmålet, om kampene onsdag aften i Frederikshavn og torsdag aften i Aalborg spilles:

- Det håber vi da, men nu må vi se.

Under alle omstændigheder kommer der ingen tilskuere til kampene i Metal Ligaen inden 17. januar. Det gør en eventuel sen aflysning på kampdagen nemmere, da der hverken er spisende sponsorer eller tilskuere at tage hensyn til.

White Hawks skulle have spillet i aftes i Herning, men hjemmeholdet har mindst syv corona-ramte spillere, og derfor delte de to hold de tre point, som reglerne foreskriver. Høgene ligger nr. fire med 51,5 point (29 kampe). Aalborg Pirates er på andenpladsen med 55 point (28 kampe). Herning er tophold med 56,5 point (29 kampe). SønderjyskE indtager tredjepladsen med 54 point (28 kampe).

I 2022 er White Hawks' første kamp lørdag 8. januar hjemme mod Herlev Eagles, som til gengæld allerede skal i aktion 5. januar hjemme mod Herning og 7. januar ude mod Herning. 

Seneste nyheder

Mest læste nyheder lige nu...