Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
15.04.2020 | Af: SPONSORERET INDHOLD

COVID-19: Flere gode idéer til at få bevæget dig

Hvis du keder dig i Corona-tiderne, hvor arbejde, sociale arrangementer og aktiviteter er udskiftet med hjemmehygge, så er du langt fra den eneste.

 

Corona-krisen har kastet et mørkt lys over Frederikshavn, og efterhånden mærker flere og flere, hvordan kedsomheden trænger sig på. I de uvante tider er det tid til at lægge vanerne om – og dette gælder også i måderne, hvorpå du underholder dig selv.

Har du et ønske om at få tiden til at føles mindre lang derhjemme, kan du med fordel læse med her på siden. Vi giver dig nemlig idéer til, hvad du kan foretage dig i hjemmet, således du samtidig også får bevæget dig.

Køb bordtennisbat og bordtennisbord
Fysisk aktivitet behøver faktisk ikke at være direkte anstrengende, før det har en positiv effekt på dit helbred. Ved blot at bevæge dig i løbet af dagen vil du mærke, hvordan dit humør løftes og din energi højnes.

Du kan med fordel købe bordtennisbat og bordtennisbord til hjemmet, hvis du er heldig at have god plads. Herved kan hele familien gribe fat i bordtennisbattet og dyste løs imod hinanden.

Dyst mod hinanden i konkurrencer eller spil rundt-om-bordet, hvor hele familien er med på samme tid. Uanset hvordan I får tiden til at gå med bordtennisbattet, vil tiden flyve afsted – samtidig med I får rørt jer. Er du i tvivl om, hvilke bordtennisbat der er blandt de bedste på markedet, kan du med fordel købe et bordtennisbat fra Stiga, Technic eller Scenic.

Gå en tur for at få sol og frisk luft
Det gavner virkelig dit sind og krop, hvis du sørger for at komme udenfor. Her rører du dig igennem en rask gåtur og får masser af frisk luft. Det famøse dagslys har en yderst effektiv effekt på dit humør. Er du så heldig at have en hund, kommer du helt automatisk ud på mindst tre daglige gåture i løbet af dagen.

Folk uden hund kan dog finde det sværere at finde motivationen frem og gå nogle ture. Her kan du gøre gåturene mere tiltalende ved at medbringe kaffe i en termokop og lytte til musik, podcast eller lydbøger. Du vil blive overrasket over, hvor meget en gåtur gør for dit humør og overskud.

Lær yoga og stræk hele kroppen ud
Yoga er en sport, som alle burde dyrke. Yoga er nemlig både livsgivende, afstressende og sundt. Uanset om du i forvejen udøver hjemmetræning under Corona-karantænen eller ej, vil yoga være en oplagt aktivitet at begynde på. Alle aldersgrupper kan få gavn af yoga, og derfor er det også en oplagt familieaktivitet. Find masser af gratis yoga-videoer online, som guider dig igennem sporten.

Det fantastiske ved yoga er, at du virkelig får strækket hele kroppen ud. Dette er specielt anvendeligt nu her, hvor de fleste af os bruger mange flere timer i sofaen end normalt. Ømme skuldre og nakke samt spændingshovedpiner er noget, du kan komme til livs, hvis du udøver yoga. Husk ikke at overbelaste dig selv i starten, hvor mange af øvelserne virkelig kommer til at kunne mærkes.

Denne artikel er lavet i samarbejde med Partnertekst.dk.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close