Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
22.03.2020 | Af: Michael Frederiksen

COVID-19: Stadsarkiv efterlyser dine billeder

COVID-19 hænger over os som en tung, mørk sky, og dagen i dag kan være svær at se som historisk. Frederikshavn Stadsarkiv opfordrer dog borgerne til at sende billeder, så vi sammen kan dokumentere og bevare en særlig periode i lokalhistorien.


 

For at kunne indgå i dokumentationen skal billederne ledsages af en tekst – gerne med dato, sted, fotograf og eventuelle personer på billedet.

Opgiv dine kontaktoplysninger, så Frederikshavn Stadsarkiv kan kontakte dig og lave aftale om billedet, når vi er på den anden side af krisen.

Dine billeder bliver ikke videregivet, og de må ikke overskride gældende retningslinjer.

Billeder og historier sendes hertil.

Frederikshavn Stadsarkivs Facebookside kan du læse mere om, hvordan vi hver især kan hjælpe med at skrive lokalhistorie.

- For os nu kan dagen i dag være svær at se som historisk. Måske fordi vi bliver nødt til at leve i nuet og tage en dag ad gangen. Men hvis vi stopper op og tænker os om, kan vi med tydelighed se, at vi går gennem noget historisk sammen. Vi bliver nødt til at dokumentere vores hverdag. Vi skal have nogle erfaringer med på vejen, så vi kan lære både af de gode og dårlige ting. Mange af jer gør det allerede helt ubevidst. I deler jeres hverdagserfaringer på Facebook med både billeder og tekst, hvad enten om det er arbejde, indkøb, frustrationer eller tid sammen med børnene, skriver Frederikshavn Stadsarkiv.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

 

Kommentarer

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close