Mobil version Gør Kanal Frederikshavn til min startside
 
01.01.2022 | Af: Kanal Frederikshavn

Crossgym-hold for børn i Sportscenter Nord

- Vi er sikre på, at der bliver rift om pladserne, siger Susanne Christiansen.
Har du et barn, som har udfordringer med at få trænet? Sportscenter Nord i Arena Nord tilbyder et crossgym-hold for børn i alderen 9-14 år, hvor alle kan være med. Maria Lehmann Madsen er træner alle søndage fra kl. 10.15-11.15. Første gang er søndag 9. januar 2022.

 

- Sport i dag kan være svært for nogle børn at være med til. Børn, som i hverdagen har udfordringer både fysisk og psykisk, har mange gange ikke lyst til at spille fodbold, håndbold, floorbold og så videre. De kan ganske enkelt ikke overskue det. Der kan være, fordi det går for stærkt, de skal præstere, måske er man lidt overvægtig og kan ikke rigtig følge med de andre, eller måske har man bare ikke lyst, fordi man ikke føler sig god nok. Måske har man på grund af corona tilbragt lidt for meget tid foran computeren og blevet lidt doven, siger Susanne Christiansen fra Sportscenter Nord.

Maria Lehmann Madsen beskriver crossgym-holdet sådan her:

  • Fed og høj musik, hurtigt tempo, sjove øvelser, sved på panden og masser af god energi.

  • Man behøver ikke være trænet eller i god form. Der er plads til alle – tykke og tynde!

  • Det eneste, du skal have, er godt humør og lyst til at træne sammen med andre børn.

  • Vi har fokus på øvelser, der styrker kroppens muskler og led, og samtidig arbejder vi med smidighed og balance. Vi vil hver gang starte med en opvarmning, så vi undgår skader, og derefter består træningen af forskellige øvelser med høj intensitet og masser af variation.

- Vi er superglade og stolte over, at Maria har lyst til at køre dette hold hos os. Det er så god en mulighed for børnene, og vi glæder os til at tage imod disse årgange i centeret. Vi er sikre på, at der bliver rift om pladserne, siger Susanne Christiansen.

Det er samtidig en fin mulighed for at være aktiv sammen med sine børn, da forældrene har mulighed for at træne i fitnesscenteret i lokalet lige ved siden af. Her kan de gratis få lavet et program, som de kan træne, mens børnene træner.

 

BillederTilføj billede

Der er desværre ingen fotos/videoklip til denne nyhed.

Kommentarer

 

Del denne artikel

Flere nyheder

Indlæser nyheder
Close